Kontaktujte Aničku!
+ 420 721 483 007
Záruka 100% spokojenosti
Pokud káva nesplní vaše očekávání,
vrátíme vám zpět peníze za objednávku.
Stačí poslat zpět 75% obsahu balení.
- Úvod
- Arabiky dle země původu
- KOLUMBIJSKÁ KÁVA
- COLOMBIA DANILO PEREZ 200H KÁVA ARABICA
COLOMBIA DANILO PEREZ 200H KÁVA ARABICA
- Novinka
- Akce

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 6
- Komentáře 0
- Související zboží4
- COLOMBIA DANILO PEREZ 200H KÁVA ARABICASkladem359,00 Kč312,17 Kč bez DPH
Degustátorem jedna z nejlépe hodnocených Arabik z naší nabídky pražírny zrnkové kávy Monro a určitě jedna z nejlépe hodnocených kolumbijských káv.
Díky dlouhé fermentaci s dužinou z kávových třešní káva získává velmi specifiké, silné, na kávu nezvyklé aroma a výraznou ovocnělikérovou chuť.
Fermentovaná káva Daniela Peréza vás určitě překvapí a ohromí svou výraznou čokoládově likérovou ovocnou chutí a vůní, kterou lze přirovnat k etiopským kávám. 200h fermentace kávy společně s kávovou dužinou dodává kávě naprosto unikátní chuťový profil.
Unikátní, limitovaná nabídka zrnkové Excelent Arabika Colombia Danilo Perez s hodnocením 89,25 SCA. Káva Colombia Danilo Perez vyniká nejen vysokou kvalitou kávového zrna, ale i unikátním zpracováním, kdy se kávové třešně fermentují bez přístupu vzduchu po dobu 200h a suší na slunci dalších 19dní.
V šálku čerstvě pražené excelentní zrnkové kávy Colombia Danilo Perez můžete očekávat naprosto unikátní, plně vyváženou chuť Mon Chéri, čokoládovo ovocného likéru, třešní, mučenky, papáje s nádhernou vůní ovoce, likéru a hořké čokolády.
Kávu pěstuje Danilo Perez a jeho otec Gilberto Perez. Společně pěstují Arabiku již více než 60 let a vyvinuli inovativní metody zpracování, které pomáhají mnoha dalším kolumbijským pěstitelům zlepšit kvalitu a komplexnost kolumbijských káv.
Tato šarže kávy byla vypěstována v Garzón Huila Colombia, ve výšce 1700 m nm a zpracována v uzavřených nádržích bez kyslíku s řízenou anaerobní fermentací po neuvěřitelných 200 hodin! Třešně se pak sušily na slunci jako natur ve vyvýšených sušárnách po dobu 19 dnů, při teplotách oscilujících mezi 14- 23°C.
Vzpomeňte si na třešňový likér a tmavě čokoládovou ovocnou tyčinku. Připomíná čokolády Mon Cheri - čokoládové, sladké a vínové - to jsou chuťové atributy Colombia Danilo Perez.
Káva je určena spíše pro zkušenější znalce a milovníky ovocnějších káv a pro toho, kdo chce objevovat nové a netradiční chutě. Káva od Daniela Péreze je pro milovníky kávy, kteří hledají nezapomenutelný zážitek. Je to káva, která zdůrazňuje uměleckou stránku procesu přípravy kávy a chuťový potenciál kávy. Pro ty, kteří si chtějí dopřát něco mimořádného, je tato káva z Kolumbie skvělou volbou, která vás nadchne svojí bohatostí a komplexností.
Určitě tuto excelentní, unikátní a hlavně překvapující čerstvě praženou kolumbijskou zrnkovou kávu Arabiku ochutnejte.
Zrnková káva čerstvě pražená v naší pražírně Káva Monro.
100% Excelent Arabika 89,25 SCA
Země původu: Colombia
Region: Huila Colombia
Producent: Danilo Perez, Guacanas
Výška: 1700m nm
Zpracování: natural, 200h fermentace bez přístupu vzduchu
Chuť:Mon Chery, čokoládový likér, mučenka, papája, Cherry likér